Marina Eckhardt - mandoline | concerten, lessen en meer....
________________________________________________________________________________________


HOME

BIOGRAFIE

ENSEMBLES

AGENDA

LESSEN

WORKSHOPS

ZMGO

DISCOGRAFIE


 
     -         - Trio Les Amis -

                                
Trio Les Amis - mandoline, gitaar & accordeon

Trio Les Amis brengt een zeer afwisselend programma in alle denkbare combinaties en bestaat uit twee bestaande duo’s; Follie à deux – mandoline en accordeon en Duo Giuliani – mandoline en gitaar.
Door samenwerking van de musici opent zich een breed scala aan mogelijkheden. Fijnzinnige mandoline en gitaarmuziek, Italiaanse volksmuziek, Zuid-Amerikaanse choro’s en tango’s en een knipoog naar Django Reinhardt en zijn Hot Club de France.

 

Ron Leendertse (1962) begon op zevenjarige leeftijd met gitaarspelen en kreeg zijn eerste klassieke gitaarlessen van Benny Ludemann.
Hij studeerde aan de conservatoria van Arnhem en Tilburg en volgde privé-lessen bij Baltazar Benitez.
Hij heeft een aantal jaren in Spanje doorgebracht, waar hij zich heeft verdiept in de stijlkenmerken van Spaanse componisten en van de Spaanse volksmuziek.
Hij geeft les op diverse muziekscholen in Nederland en België. Momenteel is hij vooral actief als uitvoerend musicus.

Accordeonist Monty van Belzen (1959) heeft zich na enkele jaren les ontwikkeld tot een veelzijdige muzikant. Behalve muzikaal partner van Marina Eckhardt is hij begeleider van diverse koren waarmee hij een aantal CD’s opnam en concertreizen maakte naar o.a. Amerika, Australië en Rusland. Tot de hoogtepunten behoren de samenwerking met Gregor Bak en zijn Oeral Kozakkenkoor en een aantal solo-optredens met het Zeeuws Orkest.
Als solo-muzikant is hij zeer actief. Als accordeonist bij de JP & The Seeger Session Band treedt hij op in binnen- en buitenland.

Website Trio Les Amis: www.triolesamis.nl

Trio Les Amis op YouTube: https://youtu.be/a49XZF2jgJo